Modules

De GIS Analyser per module uitgelicht

DASHBOARD “Een Overzicht met Relevante Informatie”

Het dashboard biedt een overzicht met relevante informatie die aan een GIS Analyser-gebruiker is gekoppeld. Op een dashboard kan bijvoorbeeld het rayon van de gebruiker worden weergegeven, maar ook notificaties kunnen hier worden gecommuniceerd. De gebruiker heeft de mogelijkheid het dashboard naar eigen smaak in te richten.

MARKTGEBIED “Ontdek en Optimaliseer het Marktgebied”

In één oogopslag de huidige situatie en alle relevante statistieken van het marktgebied zichtbaar. De statistieken geven inzicht in het aantal huishoudens, personen, VVO, en de omzet van het marktgebied. De gebruiker kan te allen tijde op eenvoudige wijze het marktgebied van de klant wijzigen. De statistieken worden voor het gewijzigde marktgebied automatisch doorberekend.

CONSUMENT “Profileer Consumenten uit het Marktgebied”

In één overzicht alle relevante consumentendata van het marktgebied visueel gepresenteerd. 4orange beschikt over consumentendata van alle Nederlandse huishoudens. Om de consumenten van een marktgebied te kunnen profileren, biedt de koppeling van sociodemografische huishoudkenmerken aan de marktgebieden de uitkomst. Het marktgebied in de kaart geeft in kleurpatronen aan waar de over-/ondervertegenwoordiging van specifieke consumentgroepen zich bevinden. Ook wordt het aantal huishoudens weergegeven dat zich in een segment bevat. Op basis van deze visuele presentatie is een consumentenprofiel van een marktgebied direct inzichtelijk.

FACTSHEET “Kerncijfers en Kaarten in een Handig Overzicht”

In een handomdraai meerdere factsheets genereren, downloaden, en/of per e-mail versturen. Een factsheet bevat de sociodemografische huishoudkenmerken van het verzorgingsgebied en de omzetgegevens. Deze omzetgegevens kunnen gemakkelijk door de gebruiker worden ingevoerd. Daarnaast kunnen ook geavanceerde voorspelmodellen worden ingezet. De gebruiker heeft de mogelijkheid om een factsheet direct te downloaden en/of te versturen per e-mail.

INSIGHTS “Zeer Eenvoudig Waardevolle Inzichten Genereren”

De gebruiker heeft de mogelijkheid om zelf eenvoudig en snel waardevolle inzichten te genereren op de GIS Analyser database door zelf selecties te maken op basis van gebiedskenmerken en sociodemografische huishoudkenmerken. Door op deze slimme manier te ‘filteren’ biedt de uitkomst inzichten in de huidige situatie en de kansen in geografische gebieden.

ORGANISATIE “Alle Extra Informatie op een Centrale Plek”

Dit onderdeel van de 4orange GIS Analyser is naar eigen smaak in te richten en te beheren. Het fungeert als platform waar informatie vanuit de organisatie kan worden opgeslagen en te allen tijde door de gebruikers kan worden opgevraagd.